Johtoryhmävalmennus – RUORI

Menestyvän yrityksen takana on toimiva johtoryhmä

Johtoryhmä on kunnossa silloin, kun se pystyy toistuvasti tekemään organisaation kannalta oikeita päätöksiä. JORYn suorituskyky voi laskea ajan mittaan, tilanteiden muuttuessa ja jäsenten vaihtuessa. Johtoryhmän tuloskunnosta kannattaa huolehtia, sillä sen tiedetään vaikuttavan organisaation menestykseen enemmän kuin yhdenkään yksittäisen johtajan.

RUORI-johtoryhmävalmennus antaa hyviä työkaluja ryhmäsuorituksen kehittämiseen.

RUORI-valmennus auttaa kehittämään arvostavaa ilmapiiriä, jossa johtoryhmä kykenee olemaan rakentavasti eri mieltä.

RUORI-johtoryhmävalmennus tuo ryhtiä päätöksentekoon

Työluotsin RUORI-johtoryhmävalmennus on tukena, kun on tarpeen tarkistaa päätöksentekoprosessin ryhdikkyys, ryhmän sisäinen yhteistyön taso tai jäsenten suhtautuminen strategiseen johtamiseen. RUORI-valmennus auttaa myös kehittämään arvostavaa ilmapiiriä, jossa johtoryhmä kykenee olemaan rakentavasti eri mieltä ja siten arvioimaan kaikki riskit ennen päätöstä. Työskentely on vahvan tavoitehakuista ja keskittyy eliminoimaan ryhmän suoritusvajeen.

Jokainen johtoryhmä on erilainen ja organisaatioiden ympäristöt vaihtelevat. Tämän vuoksi Työluotsin RUORI-johtoryhmävalmennus kootaan sopivista elementeistä, jotka vastaavat parhaiten johtoryhmän omaan tarpeeseen. Ryhmä valitsee käsiteltävät teemat itse valmennukseen kuuluvan alkukartoituksen pohjalta.

Valmennusmenetelmänä on vuorovaikutteinen ja uuteen ajatteluun haastava sparraus, jota täydennetään sopivilla tietoiskuilla. Henkilökohtaista ja ryhmätason kehittymistä ja vaikuttavuutta voidaan tukea yksilövalmennuksella kunkin jäsenen tarpeiden mukaan.

RUORI-johtoryhmävalmennuksen peruspaketti koostuu alkukartoituksesta ja viidestä kolmen tunnin valmennusrupeamasta 4-6 kuukauden aikana. Lisäksi on mahdollista tehdä syventävä yhden vuorokauden maastojakso, joka tiivistää ryhmää ja sen toimintakykyä.

Sinua valmentamassa

TOMI

on johdon työnohjaaja (STOry), sertifioitu johdon koutsi ja työyhteisösovittelija. Hänen valmennusotteensa on vahvan systeeminen ja asiakasta kunnioittava. Tomi on Työluotsin perustaja.

> Tutustu Tomiin

KRISTIINA

on sertifioitu johdon koutsi ja johtamisen ammattimentori. Hän hyödyntää asiakastyössään omaa, lähes kolmikymmenvuotista kokemustaan yritysten toimitusjohtajana. Kristiinalla on kokemusta yrityksen menestyksekkäästä johtamisesta, yrityskaupoista, uuden perustamisesta ja alasajosta.

> Tutustu Kristiinaan