Näkymätön näkyväksi – KAIKU

Miten ohjata, kun ei tiedä mitä on edessä?

Laajoissa työyhteisöissä tulee joskus eteen tilanteita, joissa jokin estää avoimen keskustelun. Tiedetään, että jotain siellä on, mutta mitä? On kuin aluksen edessä ja alla olisi sameaa vettä, josta ei näe missä kohtaa karit sijaitsevat. Miten ohjata, kun ei tiedä mitä on edessä?

Työluotsin KAIKU on alle 100 henkilön työyhteisöille tarkoitettu palvelu, jolla voidaan luodata sameaa vettä ja selvittää mitä ongelmia yhteisössä koetaan.

Työluotsin KAIKU-palvelu tuo esille työyhteisön pinnan alla vellovat ongelmat, joista ei uskalleta puhua avoimesti.

KAIKU toteutetaan koko organisaation työpajana

Työluotsin KAIKU-palvelu tuo esille työyhteisön pinnan alla vellovat ongelmat, joista ei uskalleta puhua avoimesti.

KAIKU toteutetaan yhden työpajapäivän aikana kaikkien työyhteisön jäsenten läsnä ollessa. Jokainen saa nostaa esille tärkeäksi kokemiaan teemoja, ongelmia, kokemuksia ja ehdotuksia.

Toteutus takaa anonymiteetin – yhtään annettua kommenttia ei voida yhdistää yksittäiseen ihmiseen.

Työpajassa voidaan myös pyytää osallistujilta ehdotuksia, miten asiassa olisi hyvä edetä eli kuinka jatkossa voitaisiin välttää nyt havaitut karit.

Työpajan lopuksi Työluotsi kokoaa yhteenvedon esille nousseista aiheista sekä ehdotuksen niiden työstämiseen.

Sinua valmentamassa

TOMI

on johdon työnohjaaja, johdon koutsi ja työyhteisösovittelija. Hänen valmennusotteensa on vahvan systeeminen ja asiakasta kunnioittava. Tomi on Työluotsin perustaja.

> Tutustu Tomiin

TARMO

on työnohjaaja, työyhteisökehittäjä ja koutsi. Tarmo on myös Itä-Suomen kokenein työyhteisösovittelija. Hänellä on vahva oma kokemus yritysmaailmasta ja toimitusjohtajan työstä.

KRISTIINA

on sertifioitu johdon koutsi ja ammattimentori. Hän hyödyntää asiakastyössään omaa, lähes kolmikymmenvuotista kokemustaan yritysten toimitusjohtajana. Kristiinalla on kokemusta ihmisten johtamisesta ja työyhteisöjen dynamiikasta useista eri yrityksistä.

>  Tutustu Kristiinaan